SZOLGÁLTATÁSOK

Színtanácsadás és testalkat elemzés

Biztos vagyok benne, hogy Te is észrevetted már, hogy bizonyos színű ruhák viselésekor „ragyogsz” és ezt a környezeted is észreveszi. Bókokkal és dicséretekkel fogadnak, de ha nem is teszik szóvá, a Rád szegeződő tekintetekben benne van minden. Bizonyos színek esetében viszont úgy érzed, hogy már a tükör is az ellenséged… Amikor belenézel, Önmagad árnyékát látod benne. Ez kihatással van az egész napodra, a kedvedre, az önbizalmadra is.

Van olyan ruhadarab a szekrényedben, amit ha felveszel, indulás előtt mindig átöltözöl és nem érted, hogy miért nem érzed jól magad benne? Ennek az az oka, hogy nem mindegy milyen színeket viselsz az arcodhoz közel. A színek bizonyos tulajdonságaik miatt tudnak harmonizálni a bőröddel, a szemed színével, a fogad fehérségével, bizonyos tulajdonságaik miatt, pedig tűnhetsz fáradtnak, kialvatlannak, előhozhatja a bőr hibáidat. Ezért fontos tudnod, hogy egy adott színből, neked melyik árnyalat áll a legjobban. Mik a színeknek azon tulajdonságai, amik miatt rajtad előnyösen fognak mutatni.

Biztosan neked is van kedvenc színed, de vajon jól is áll neked? Az öltözködésed erősen befolyásolja a rólad kialakuló első benyomást. Tükrözheti a személyiséged, de ha nem jól választasz akkor nem fogsz tudni tündökölni, pedig a megjelenésed szavak nélkül is meg tudja mutatni a benned rejlő belső szépséget is. Ha megismered a színeidet és ezáltal önmagadat is, olyan harmóniát tudsz elérni, amit eddig talán észre sem vettél. Végre nem csak nézni fogod magad a tükörben, hanem látni is.

synaloa- színtanácsadás
kék negyed
szín
kék negyed

SZÍNTANÁCSADÁS

A tanácsadás folyamata

A tanácsadást egy kis ismerkedéssel kezdjük. Iszunk egy finom kávét vagy teát és megbeszéljük, hogy miért látogattál el hozzám, mi jellemzi az öltözködésedet és a színekkel való kapcsolatodat. Elmesélem neked, hogy az évszak elmélet mit jelent és milyen tulajdonságok jellemzik a 4 fő évszaktípust. Én a 12 típusos meghatározást használom, ezért még pontosabb képet kapsz arról, hogy mik jellemzik a TE színeidet. Ebben a több mint 100 darab színkendőm lesz a segítségünkre, melyeket Kanadából, Angliából és Magyarországról vásároltam, biztosítva ezzel, hogy minden színnek szinte minden árnyalatát meg tudjuk nézni az elemzés során.

Azt fogod látni a kendők által, hogy egy-egy árnyalat hogyan „viselkedik” például a szemed színével, a bőröd tónusával, a fogad fehérségével, kiemeli vagy éppen „eltünteti” a szád vonalát. Mindezt természetes fényben, smink nélkül, természetes hajszínedet szabadon hagyva vagy ha festett a hajad akkor a hajadat letakarva fogjuk megnézni. Megbeszéljük a számodra megfelelő hajszínt és smink színeket is. Ki tudsz próbálni a színtípusodnak megfelelő rúzsokat és pirosítókat is.

A tanácsadás végére meg fogod tanulni, hogyan tudod majd egyedül is eldönteni, hogy mely színek állnak jól neked. Fontos, hogy nem csak egy színpalettával a kezedben foglak elengedni, hanem egy olyan magabiztos tudással, amivel ha legközelebb betérsz egy ruha üzletbe, te is fogod tudni, hogy az a szín a TE évszaktípusodnak megfelelő-e.

KAPCSOLAT

Bármilyen kérdés esetén keress bizalommal!

TESTALKAT ELEMZÉS

A tanácsadás folyamata

Testalkatod határozza meg azt, hogy milyen szabásvonalak, milyen ruhadarabok a legelőnyösebbek számodra. A testalkatodat pedig a csontozatod és nem a súlyod! befolyásolja elsősorban. Ha tisztában vagy a tested arányaival, könnyebben fogod tudni kiválasztani a számodra megfelelő nadrág vagy szoknya hosszát, fazonját, anyagát és mintáját is. Ha számodra ideális szabásvonalú ruhákat viselsz, akkor kilókat tudsz lecsalni magadról, mert mindig azt fogod kiemelni, ami karcsúsítja a sziluetted.

A tanácsadás második részében részletesen átbeszéljük a tested arányait, például a vállad és a csípőd vonalát, a lábad hosszúságát és arányát a felső testedhez képest. Beszélünk a megfelelő méretű és típusú melltartó kiválasztásáról és a nyakkivágásokról is. Megnézzük, hogy mik az előnyös részek, amiket érdemes kiemelned és mi az, ami egy kis optikai csalással korrigálandó lehet, hogy a végeredmény egy magabiztos csinos külsőt mutasson, amiben a ruhák által már nem elrejteni, hanem megmutatni akarod magad. A tanácsadás a Sysco márka lakásbutikjában zajlik, ezért a testalkat elemzés után, van lehetőséged a márka egyedi, gyönyörű színű és tökéletes szabásvonalú ruháit felpróbálni, így gyakorlati példákon keresztül is meg tudom neked mutatni az elhangzottakat.

Ha tudatosan vásárolsz, időt és pénzt is tudsz spórolni, hiszen ezentúl csak a számodra előnyös ruhadarabokat fogod kiválasztani az üzletek kínálatából. Nem fogsz olyan darabokat felhalmozni, amik teljesen feleslegesen sorakoznak majd a gardróbod mélyén. A színtanácsadás és a testalkat elemzés is segít abban, hogy a ruhatárad az egyéni stílusodnak, a testalkatodnak és a színtípusodnak is megfeleljen. A megjelenésed pedig tökéletesen tükrözze a benned rejlő ragyogást.

synaloa.hu tanácsadás
kék negyed

ÁR

Csomagok

Egyéni tanácsadás
80 000 Ft

3 óra

Páros tanácsadás
140 000 Ft

6 óra / 2 személy

Csoportos tanácsadás
195 000 Ft

7 óra / 3 személy