synaloa.hu, stílustanácsadás
synaloa rólam
Synaloa rólam még több

RÓLAM

Szaton Szilvia vagyok, Szín- és Stílustanácsadó

Amikor először találkoztam a szín- és stílustanácsadás fogalmával, akkor még álmomban sem gondoltam, hogy szó szerint megváltoztatja az életem. Saját magam „megismerése” a színek és szabásvonalak világán keresztül egy nehéz, de rendkívül felszabadító utazás volt. Megtaláltam azt a stílust, amivel tökéletesen meg tudom mutatni, minden egyes nap, hogy ki is vagyok én és mit képviselek az életben. Hosszú út vezetett ideáig, sok-sok önismereti elakadással, de ez a változás életem egyik legjobb döntése volt.

Ahogy telt az idő, egyre inkább azt éreztem, hogy erre minden nőnek szüksége van, én ezt megszeretném osztani mindenkivel. Szeretném mindenkinek megmutatni és megtanítani azt, hogyan tudja kihozni magából a legtöbbet, hogy nőként igazán tudjon tündökölni.

“Ne a trendek vezessenek! Ne hagyd, hogy a divat irányítson! Te döntöd el, hogy ki vagy, és miként fejezed ki önmagad azáltal, ahogyan öltözöl, és ahogyan élsz.” 

Gianni Versace

RÓLAM

Hogyan lettem Stílustanácsadó?

A külső megjelenésünk akkor igazán harmonikus, ha belül is béke van bennünk és elfogadjuk azokat a dolgokat, amiken nem tudunk változtatni. Amikor eldöntöttem, hogy ezt a szakmát megszeretném tanulni, olyan oktatót kerestem, aki a lélek összefüggésében tanítja meg a szakma rejtelmeit, ezért választottam Kovács Orsolya nemzetközi stílusszakértőt és a Yurkov Stílustanácsadó Szalon képzését. Itt sikerült elsajátítanom az inspiráló tanácsadói munka elméleti és gyakorlati rejtelmeit. Rengeteg gyakorlás és a sikeres záróvizsga után, megalapítottam a Synaloa Stílustanácsadó vállalkozásomat. A Magyar Stílustanácsadók Szövetségének tagjaként folyamatosan tanulok és képzem magam, hogy a saját fejlődésemmel az ügyfeleimet segítsem.

Az élet minden területére pozitívan hat, ha magabiztosan állunk a tükör előtt. A célom, hogy mindenkinek megmutassam, hogy tudatos munkával és odafigyeléssel ez könnyen lehetséges. Várlak téged is szeretettel tanácsadásaimon, ha szeretnél ezen az utazáson elindulni velem.

Synaloa, hogy szebb Önmagad lehess…

“A szépség az, amikor tudod értékelni magad. Amikor szereted magad, akkor vagy a legszebb.”

Zoe Kravitz

synaloa rólam n