synaloa.hu, stílustanácsadás

SZOLGÁLTATÁSOK

Közös vásárlás

Közös Vásárlás

Sokan sok félék vagyunk, igaz ez a vásárlási szokásainkra is. Csak akkor veszel ruhát vagy cipőt, ha szükséged van rá? Szeretsz nézelődni az üzletek kínálatában, de mindig megfontoltan döntesz? Hajlamos vagy az impulzus vásárlásra? Sok, akár még címkés ruhadarab lóg emiatt a szekrényedben? Szeretsz online nézelődni és véletlenül mindig kerül valami a virtuális kosaradba, amire nem feltétlenül van szükséged? Már a vásárlás szótól is kiráz a hideg? Utálod az egészet és tizenötperc után már menekülsz is az üzletből?

Te melyik típusba tartozol? Mindig tudatosan döntesz?

A mai világban egyre jobban előtérbe kerül a tudatos vásárlás. Azon túl, hogy időt és pénzt is tudsz vele spórolni, a környezetet is véded azzal, ha nem vásárolsz feleslegesen.

De mi is ez a tudatosság? Ha mindig olyan ruhadarabokat vásárolsz, amik számodra tökéletesek színben, méretben és fazonban is, valamint a meglévő ruháiddal jól kombinálhatók. Jó minőségűek, így sokáig és szívesen fogod őket hordani, lesz egy olyan ruhatárad, ami jól átgondolt és változatosan használható. Könnyűnek hangzik, de valójában nagyon egyszerű elveszni az üzletek kínálatában. Főleg manapság, amikor hetente új kollekció érkezik és annyi impulzus ér, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Ebben a „zajban” megtanítalak téged tudatosan dönteni….tudatosan vásárolni.

Segítek olyan darabokat választani, melyek jó minőségűek, nem fognak néhány mosás után kifakulni vagy kinyúlni.

A közös vásárlás – a gardrób rendezéshez hasonlóan – egy kiegészítő szolgáltatás. Akkor tudok neked a leghatékonyabban segíteni, ha már ismered a színtípusod és a testalkatod, valamint tisztában vagy azzal, hogy mit rejt a ruhás szekrényed, mire van valójában szükséged. Ha ezeknek az információknak nem vagy még a birtokában, akkor ajánlom figyelmedbe a színtanácsadás és testalkat elemzés szolgáltatásomat, valamint a gardrób rendezést.

A közös vásárlás előtt átbeszéljük, hogy mire van szükséged, milyen a stílusod. Én feltérképezem azokat az üzleteket, ahol a Te színtípusodnak, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok elérhetők, így a közös vásárlás során már célirányosan tudunk haladni. Ha szeretnéd akkor mehetünk vintage butikokba (turiba), ha a fast fashion üzletek kínálatát preferálod akkor egy bevásárlóközpontba, de ha nyitott vagy valami egyedi és különleges felfedezésére, akkor a Sysco lakásbutikot mutatom meg neked.

Közös Vásárlás 3

Magyar tervezésű, kiemelkedő minőségű ruhák, melyeket Magyarországon varrnak limitált darabszámban és gyönyörű színekben. Ezek a darabok biztosan nem fognak szembe jönni veled az utcán. Minden testalkat és színtípus számára tudunk tökéletes szabásvonalú ruhadarabokat találni, kompromisszumok nélkül. Én válogatok neked és csak annyit kérek, hogy legyél nyitott. Nem fogok rád erőltetni semmit, csak megmutatom, hogy mit és miért tudnál jól beépíteni a ruhatáradba. Mindig olyan darabokat mutatok, amik előnyösek, amiket sokszor és sokféleképpen tudsz majd viselni, a jelenlegi élethelyzetednek megfelelően.  Te döntesz a végén, hogy az adott darabot szeretnéd-e megvásárolni.

Minden közös vásárlás során elhangzik: „uhh ez de jóó”, ezt magamtól biztos, hogy nem vettem volna fel! Vagy nem így!
Vagy nem ezzel..

ÁR

Csomagok

Élményvásárlás
10 000 Ft

1 óra

Közös vásárlás
45 000 Ft

3 óra