SZOLGÁLTATÁSOK

Gardrób rendezés

„Nincs egy rongyom sem, amit felvehetnék!” – szerintem nincs olyan nő a világon, akinek a szájából nem hangzott el ez a mondat, legalább egyszer az életében, miközben a ruhákkal teli szekrényét nézte éppen. Ha a gardróbod előtt állva ezt érzed, akkor nem benned van a hiba, hanem a ruhatáradban. Állsz reggel a tükör előtt tanácstalanul, hosszú ideig tart kiválasztanod, hogy mit vegyél fel? Többször átöltözöl, mielőtt elindulsz? Mindig ugyanazokat a darabokat viseled, pedig rengeteg ruhád van? Nem tudod, hogy melyik darabot mivel érdemes kombinálnod?

Voltál nálam vagy másnál színtanácsadáson és tisztában vagy a szín típusoddal és a testalkati adottságaiddal is? Szeretnéd a megszerzett tudást használni, de amikor kinyitod a gardróbodat akkor csak a káosz fogad? Voltál tanácsadáson és elméletben tudsz mindent, de a szekrényed ebben nem partner? SEGÍTEK!

A gardrób rendezés alapját, a rendezési és szelektálási szempontokat a színtípusod és a testalkatod előnyös szabásvonalai határozzák meg, ha ezekkel nem vagy tisztában, akkor ajánlom figyelmedbe a színtanácsadás és testalkat elemzés szolgáltatásomat, mielőtt gardróbot rendeznénk.

16
kék negyed
17
kék negyed

SZOLGÁLTATÁSOK

Gardrób rendezés

A gardrób rendezés során, először kiszelektáljuk azokat a ruhákat, amik méretben nem megfelelőek vagy már megszolgálták a maguk idejét. Ha vannak olyan ruháid, amikhez például fogyni szeretnél, ezért motiválás képpen tartod a szekrényedben, akkor inkább tedd el. Negatívan hat rád amikor olyan ruhadarabokat látsz minden reggel, amikről tudod, hogy jelenleg nem jók rád. Érdemes ezeket elcsomagolni és csak akkor elővenni, amikor tényleg tudod őket hordani.

Átnézzük, hogy színben és fazonban mik előnyösek számodra. Ha valami nem megfelelő, de egy kis átalakítással tudunk segíteni rajta, akkor érdemes lesz keresned egy jó varrónőt.

Megnézzük, hogy a stílusprofilodhoz, a munkádhoz, a jelenlegi életviteledhez (kismama vagy, most mész vissza dolgozni, irodában dolgozol, olyan helyen, ahol szigorúbb a dresscode, előléptettek, felsővezető vagy, sokat utazol) passzolnak-e a ruháid? Az életstílus elemzés fontos része a gardrób rendezésnek, hiszen az életszakaszaink, a munkahelyünk, a pozíciónk, a stílusunk változik és ehhez illeszkednie és változnia kell a gardróbunknak is.

KAPCSOLAT

Bármilyen kérdés esetén keress bizalommal!

Gardrób rendezés 3

Nagyon fontos szempont lesz a kombinálhatóság. Mit mivel tudsz viselni? Hiába vannak gyönyörű dolgok a szekrényedben, ha nem tudod mivel viselni őket. Nem fogsz tudni szetteket összerakni belőlük, akkor hiába lógnak a vállfákon. Megnézzük, hogy rendelkezel-e az összes olyan „alap darabbal”, amik egy ruhatár gerincét adják. Listát írunk arról, hogy milyen ruhadarabokra, cipőkre, táskákra, övekre és egyéb kiegészítőkre van szükséged ahhoz, hogy jól variálható szetteket tudj összerakni. Külső szemmel sokkal több variációt tudok neked mutatni abból, hogy mit mivel tudsz felvenni, felfrissítve ezzel az öltözködésed. Ezeket folyamatosan tudod fotózni, hogyha nincs ötleted, bármikor tudsz majd belőle inspirálódni. Tapasztalatom szerint rengeteg kincs lapul a szekrényetek mélyén, arra várva, hogy végre bekerüljön a körforgásba, megmutatom nektek hogyan.

 

Gardrób rendezés után a végeredmény egy olyan átlátható és letisztult ruhatár lesz, ami a TE egyéni stílusodat tükrözi és tökéletesen szolgál téged a minden napjaidon. Egy ilyen gardrób előtt nem fogsz többé tanácstalanul állni, hiszen bármit veszel fel tudni fogod, hogy színben, méretben, fazonban tökéletes számodra.

ÁR

Gardrób rendezés

65 000 Ft

3 óra