synaloa.hu, stílustanácsadás

SZOLGÁLTATÁSOK

Férfi stílustanácsadás

Kedves Leendő Férfi Vendégeink, tudjuk, hogy számotokra nem olyan fontos kérdés ez, mint a hölgyek számára, de higgyétek el, hogy a Ti életeteket is meg tudja könnyíteni, ha tisztában vagytok azzal, hogy hogyan válasszatok magatoknak inget, zakót vagy éppen farmernadrágot. Csak gyorsan beszaladtok a ruha üzletbe vagy akár átnézitek az online kínálatot és nem kell ezer féle dolgot felpróbálnotok ahhoz, hogy tudjátok melyik a legelőnyösebb számotokra akár színben, akár fazonban.

A tanácsadás keretében megmutatom nektek, hogy milyen színű pólóban és ingben ragyog a legszebben a szemetek és ezeket a pólókat és ingeket milyen nadrágokkal tudjátok a legjobban kombinálni. Ha öltönyre van szükségetek, akkor mi alapján tudjátok a legjobbat kiválasztani.

9
kék negyed
10
kék negyed

SZOLGÁLTATÁSOK

Férfi stílustanácsadás

Vannak színes ruhadarabok a szekrényedben, de nem szívesen viseled őket? Mindig a kék, fekete és a fehér ing vagy poló a befutó, de már nagyon unod és szeretnél változatosabban öltözni?

A konzultáció után ismerni fogod, hogy melyik az az 5-10 szín, amelyeket bármikor bárhova felvehetsz, és melyek azok, amelyeket érdemes kerülnöd.

Megnézzük a testalkatod jellemzőit, ami meghatározza a számodra előnyös ruhafazonokat. Slim fit, regular fit, normal fit? Megmutatom neked, hogyan tudod eldönteni melyiket válaszd, hogyan tudsz kiigazodni a különböző ing és nadrág típusok között.

Ha már ismered a színeid és a testalkatod jellemzőit, de még nem találtad meg az igazi stílusod, segítek abban is, hogy a személyiségedhez, a munkádhoz és a jelenlegi élethelyzetedhez milyen stílusban érdemes öltöznöd.

ÁR

Csomagok

Férfi stílustanácsadás
35 000 Ft

2,5 óra

Gardrób rendezés
35 000 Ft

2,5 óra

Közös vásárlás
35 000 Ft

2,5 óra