SZOLGÁLTATÁSOK

Exkluzív tanácsadás, stílusprofil felépítés

exk 1

SYNALOA

Voltál már szín- és stílustanácsadáson? Tisztában vagy a színtípusoddal és a gyakorlatban alkalmazod a tudásod? Részt vettél testalkat elemzésen és ismered a testalkatod sajátosságait és a megfelelő szabásvonalak használatát? De mégis úgy érzed, hogy szükséged van egy kis segítségre ahhoz, hogy kialakítsd a saját stílusprofilodat?

Akkor ezt a programot neked találtam ki. Egy 3 alkalomból álló exkluzív tanácsadás. Az egyes alkalmak tartalmát teljes mértékben a TE igényeidre szabom, attól függően, hogy milyen tudással rendelkezel és milyen segítségre van szükséged. Az első alkalom előtt (akár személyesen egy kávé mellett, akár online) egyeztetjük a céljaid, a kérdéseid és a téged foglalkoztató stílus kihívásokat és ennek megfelelően építjük fel a 3 alkalom szakmai tartalmát.  

Első alkalommal átbeszéljük a szín és fazonhasználati preferenciákat és az élethelyzetedet. Készítünk egy átfogó életstílus elemzést számodra. Meghatározó tényező, hogy felsővezetőként dolgozol, most mész vissza gyesről, karriert váltasz éppen, túl vagy egy nagy fogyáson stb.? Mivel töltöd a szabadidődet? Mennyit utazol? Mit sportolsz? Van-e gyermeked? Jársz-e olyan hivatalos eseményekre, amik különleges megjelenést igényelnek? Ezek mind olyan tényezők, amik befolyásolják a stílusod és a ruhatárad felépítését is. Átbeszéljük, hogy jelenleg mihez rendelkezel megfelelő darabokkal, mi az ami hiányzik vagy mi az amin változtatni szeretnél.

Küldök neked egy kitöltendő kérdőívet, mely abban lesz a segítségünkre, hogy a válaszaid tükrében még pontosabban lássam a stílusprofilodat és együtt ki tudjuk alakítani azt a stílus stratégiát, ami alapján tovább haladunk. Kifinomult, letisztult, vagány, sportos, mik azok a jellemzők, amik fontosak számodra? Kielemezzük a kérdésekre adott válaszaid, mely a személyiség típusodat is tökéletes megfogja mutatni. Második alkalommal ennek mentén átnézzük együtt a ruhatáradat, ezen a folyamaton keresztül fogod megtanulni hogyan tudsz olyan szetteket összeállítani, amik a stílus céljaidat leginkább megvalósítják, és a stílusprofilodat leginkább megmutatják. Fontos, hogy mit szeretnél üzenni a megjelenéseddel? Könnyű kérdésnek hangzik, de a legtöbbször nehezen tudjátok megfogalmazni azt, hogy mit szeretnétek mutatni a világ felé? Mit helyeznétek előtérbe a saját megjelenésetekkel kapcsolatban? Ha megtaláltuk a válaszokat, ezekre a kérdésekre, akkor gyakorolni fogunk. Különböző feladatokon keresztül fogjuk megnézni azt, hogy a megszerzett tudást, hogyan tudod a mindennapokban, a saját életedben használni.

ex 2

A harmadik találkozónk tematikáját, ahhoz fogjuk igazítani, hogy mi az, amire még szükséged van akár elméletben akár gyakorlatban. Elmehetünk vásárolni, átnézhetjük a smink termékeidet, sminkelési és bőrápolási szokásaidat, csinálhatunk még stílusprofil gyakorlatokat, bármit amiről úgy látjuk, hogy még szükséges lehet. Teljes mértékben a TE igényeid határozzák meg a szolgáltatás tartalmát.


A harmadik alkalomra végére már pontos képed lesz arról, ki is vagy valójában, és készség szinten fogod tudni a saját stílusodat játékosan, magabiztosan tovább építeni. A cél, hogy a saját stílusprofilod megismerése által egy életre szóló biztos tudásod legyen.

ÁR

Exkluzív tanácsadás, stílusprofil felépítés

120 000 Ft