kék negyed

ESEMÉNYEK

SYSCO MayWatch

2023.05.19. -05.20.

Szeretettel meghívlak titeket a májusi élményvásárlás hétvégére a Sysco lakásbutikba.
Miért élmény a vásárlás? ⬇️
https://synaloa.hu/2023/02/hogyan-lehet-elmeny-a-vasarlas/
Rengeteg meglepetéssel, kedvezménnyel és ajándékkal várunk titeket:
🎁 Minimum három Sysco termék vásárlása esetén 10.000 forintos kupont adunk, amit azonnal be is tudsz váltani.
🎁 Gyönyörű olasz designer szemüvegkereteket 👓 is tudtok nálunk választani. Amennyiben az eseményen megvásárolod valamelyik keretet, úgy 30.000 forintos szem- és látásvizsgálatot kapsz hozzá ajándékba.
🎁 Stílustanácsadóként segítek neked válogatni, próbálni és szetteket összeállítani. 👠👗👜
🎁 Amennyiben eljösz és ebben a hónapban bejelentkezel hozzám bármilyen szolgáltatásra, 10% kedvezményt kapsz ajándékba 😀
Miért érdemes eljönnöd hozzánk?
A Sysco márka ruhái, önbizalmat és életérzést adnak, amit megérdemelsz. Olyan egyedi és személyre szabott színpalettával találkozhatsz, ami segít kiemelni a szépségedet, a szabásvonalak a Te stílusodat tükrözik, és segítenek kifejezni a személyiségedet.
Ez egy igazán különleges utazás lesz a Synaloa Stílustanácsadás otthonában, a SYSCO lakásbutikban, hogy megtaláld a kifejezetten Neked megfelelő, egyedi ruhákat és kiegészítőket! 👒🥿👛
Az esemény időpontja:
2023 május 19-20. 10-19h-ig
A Sysco lakásbutik címe: 1111.Budapest, Karinthy Frigyes út 24. 42-es kapucsengő 4/2
Kérlek mindenképpen kérj időpontot!
📞 06 30 657 4283
📩 synaloa@synaloa.hu
📮 Synaloa messenger üzenet

ESEMÉNYEK

BLUE NIGHT

2023.04.27.

Tegnap este volt az @It’s your world szervezésében megrendezésre kerülő Blue Night esemény. Ennek a fantasztikus estének a @Villa Szilvia adott otthont. A Buda Nappalijaként is ismert helyszínen egy impozáns térben, de mégis nagyon otthonos hangulatban éreztük magunkat.

Az esemény fókusza a kék szín volt, minden vendég kék ruhában érkezett, kék ételeket kóstolhattunk és isteni finom kék koktélokat, a @flavour table jóvoltából. Mi is rengetek csodaszép kék termékkel készültünk. @noemilenner kék fülbevalói, @delacier márka kék övei és fülbevaló, a @kolokolo márka kék táskái csodás kiegészítői voltak az eseménynek.

Engem ért a megtiszteltetés, hogy bemutathattam a vendégeknek a kék színt a divat és öltözködés megközelítésében. Többféle kék árnyalatot ajánlottam a különböző színtípusú hölgyeknek, amit a @sysco márka divatbemutatója is kísért. A „modellek” az est kiállítói voltak, akik rengeteg érdekes témával és termékkel készültek, például: @holisztikus eszenciák, @access klub Soós Alexandra. Hallhattunk a kék színhez köthető zeneszámokat, ami igazán emelte az esemény hangulatát.

Az est zárásaként rengeteg értékes tombola ajándék került kisorsolásra a kiállítók jóvoltából.

Nem mindennapi élményben volt részünk, én nagyon jól éreztem magam és alig várom a következő színes eseményt.

kék negyed
sysco esemény synaloa uj (495 × 675 képpont)
kék negyed

ESEMÉNYEK

SYSCO lakásbutik, új évi élményvásárlás

2023.02.03.-02.04.

Február első hétvégéjén került megrendezésre a Sysco márka idei első élményvásárlás hétvégéje. Új évi árzuhanás jeligével rengeteg akcióval, kedvezménnyel és ajándékkal kedveskedtünk nektek. Az őszi-téli kollekció csodás darabjait tudtátok megvásárolni, mivel hamarosan már a 2023-as év tavaszi darabjai is megérkeznek a Sysco lakásbutikba.

Ez volt az ötödik olyan esemény, ahol stílustanácsadóként segítettem az ügyfeleimnek válogatni és vásárolni. Soha nem voltatok még ilyen sokan, aminek nagyon-nagyon örültünk. Óriási volt a sürgés-forgás. remek volt a hangulat és most is mint mindig nagyon jó érzés volt látni titeket, ahogy csodáljátok magatokat a tükörben a szebbnél szebb választott ruhákban és kiegészítőkben.

ESEMÉNYEK

SYSCO élményvásárlás

2022.12.16. - 17.

Tarts velünk Te is az év utolsó partyján és ragyogj Sysco-ban az ünnepek alatt is! ✨🎁✨🎁Ha szeretnél egy kicsit szusszanni az évvégi hajrá és a karácsonyi őrület között, ugorj be december 16-17 a Syscoba egy szuper karácsonyi szilveszteri szettért, vagy csak úgy.😀Mint mindig, most is ajándék tőlem a vásárlás stílustanácsadóval szolgáltatás. 🎁👗👠Ha szeretnéd kihozni magadból a legszebbet, várlak szeretettel, még nem késő írni a Jézuskának 😉

synaloa sysco élményvásárlás dec
kék negyed
Synaloa Diatetikus Brunch
kék negyed

ESEMÉNYEK

Karácsonyi Dietetikus Brunch

2022.12.04.

December 4-én Dietetikusod Dr. Takács Hajnalka karácsonyi brunch rendezvényén tartottam előadást a testalkatokról és a megfelelő szabásvonalakról. Hajni 30 diétázója vett részt az eseményen, aminek a Caffé Service biztosította a helyszínt. Végig kóstolhattuk Hajni csodás menüjét, isteni finom kávét ittunk és szuper programokon vettünk részt a diétázókkal, akik közül többen is 30-40 kg-t fogytak Hajni módszerével. Egészen elképesztő történeteket hallottam a résztvevőktől, akik tiszteletre méltó elhivatottsággal és kitartással tesznek az egészségükért. Kóstoltunk salátákat, de volt a menüben isteni finom somlói galuska és Rákóczi túrós pohárkrém is, amit a diéta alatt is bátran lehet fogyasztani.

Meséltem a résztvevőknek a testalkat típusok főbb jellemzőiről és mutattam néhány trükköt és praktikát, hogyan tudják magukat karcsúsítani, milyen módon tudják kiemelni derekukat és mire érdemes figyelniük, amikor ruhát választanak maguknak. Csodálatos nap volt és csodálatos embereket ismerhettem meg.

ESEMÉNYEK

SYSCO élményvásárlás

2022.11.18.-19.

Kezdődik lassan a karácsonyi őrület, az év végi hajtás időszaka. Mi Nők rohangálunk ezer felé, hogy az ünnepekre minden tökéletes legyen, a végén persze magunkra nem marad soha időnk. 🙂 Elérkeznek az év végi karácsonyi vacsorák, céges bulik, a családi ünneplések, a szilveszteri buli és állunk tanácstalanul a ruhásszekrény előtt, hogy mit is vegyünk fel. Ha szeretnétek idén megelőzni ezt a helyzetet, akkor gyertek el November 18-19 egy extra élményvásárlásra. A Sysco  (www.syscolifestyle.hu) kollekció megint gyönyörű színekben pompázik, lilák, narancsok, petrolok és türkizek tarkítják a megszokott csodálatos színvilágot, amit a Sysco márka képvisel. Minden színtípus talál a palettájának megfelelő gyönyörű ruhákat. Ezek a darabok azért is csodálatosak, mert egy kis “fűszerrel” tökéletesek bármilyen alkalomra, de utána szuperül beépíthetők a hétköznapokba is, megmutatom nektek, hogyan. Miért extra az élményvásárlás? Stílustanácsadóként ott leszek veletek és segítek minden egyes darab kiválasztásában, szettekben mutatom meg nektek, hogy egy-egy nadrágot, felsőt vagy ruhát hányféleképpen fogtok tudni kombinálni. Hogyan vegyétek fel a hétköznapokon és hogyan viseljétek, ha egy eseményen vesztek részt. Megmutatom milyen kiegészítők, ékszerek tudják még különlegesebbé tenni a megjelenéseteket. Gyertek el, mert a közös vásárlás szolgáltatásom most ajándékba jár nektek. 🙂
Az alábbi elérhetőségeken tudtok időpontot foglalni: 06 30 675 4283, synaloa@synaloa.hu, synaloa messenger, de ha szeretnétek visszahívást kérni akkor a honlapon keresztül is tudtok jelentkezni synaloa.hu
November 18-19, 11.kerület Karinthy Frigyes út 24.
Siessetek, mert a helyek korlátozottak és gyorsan fogynak. 🙂

synaloa sysco élményvásárlás
kék negyed

ESEMÉNYEK

SYSCO élményvásárlás

2022.09.23-24.

Szeptemberben ismét megrendezésre került a Sysco lakásbutik őszi pezsgés eseménye, ahol az idei új őszi kollekció került bemutatásra. Csodálatos színekben pompázott minden darab. Gyönyörű lilák, narancsok, petrolok, kékek és türkizek töltötték meg a lakásbutikot. Kedvenc modelljeinket újra gondolták, de mellette számos meglepetés darab is bemutatásra került. Új szabásvonalak, igazi trendszínek jellemezték a kollekciót. Rengetegen jöttetek el és ismét csodálatos élményben volt része mindenkinek, aki szerette volna felfrissíteni az őszi ruhatárát.

sysco2
kék negyed
sysco
kék negyed

ESEMÉNYEK

SYSCO élményvásárlás

2022.08.18

Júniusban jártam először Vajk Szilvi lakásbutikjában, ahol az általa megálmodott Sysco (www.syscolifestyle.hu) márka gyönyörű ruhái közül tudtam válogatni és egy csodálatos élményvásárlásban volt részem. Szilvi a szakértelmével, a hozzáállásával teljesen elvarázsolt és már akkor elkezdődött bennem valami, éreztem hogy megérkeztem. Azóta, mint stílustanácsadó ebben a gyönyörű lakásbutikban tartom a tanácsadásokat, ahol nektek is van lehetőségetek akár a tanácsadás után, akkor külön időpontban részt venni egy élményvásárláson, ahol stílustanácsadóként mindenben segítelek titeket. Szilvi évente többször szervez olyan eseményeket, amikor kedvezményesen tudtok vásárolni egy szezon végén vagy éppen az adott évszak új kollekciója kerül bemutatásra. Augusztusban a nyár végi last minute travel eseményen már stílustanácsadóként segítettem az ügyfeleknek vásárolni. Saját ügyfeleim közül is nagyon sokan eljöttek és csodás darabokkal lettek gazdagabbak, melyek a színtípusuknak, a testalkatunknak és a stílusprofiluknak is tökéletesen megfelelt………

ESEMÉNYEK

Kávés, csajos, stílustanácsadós délután

2022.04.24

A Coffee Education Center (www.cecbudapest.com ) és a PMOm közös szervezésében hirdettük meg nektek ezt az igazi csajos vasárnap délutáni programot. A Coffe Education Center barista képző helyszínére invitáltunk titeket a Corvin negyedbe. Csodálatos környezetben kaptunk egy kis ízelítőt Kiss Döníz baristától a kávé igazi világáról. Származási helyekről, a pörkölés és feldolgozás módjáról, a speciality kávé fogalmáról. Megkóstoltunk a világ különböző tájairól érkező kávékat és beszélgettünk a hozzájuk társuló ízekről és benyomásokról. Döníz szakértelme lenyűgöző és egész nap szívesen hallgattuk volna azt a rengeteg információt, amit a kávé világáról mesélni tud. A program második felében én meséltem a résztvevőknek a színek világáról és a színtanácsadás elméleti hátteréről. Különböző szabásvonalú ruhákon keresztül mutattam néhány trükköt, amivel optikailag tudjátok magatokat karcsúsítani. Igazi csajos kikapcsolódás volt mindenki számára, aki részt vett az eseményen.

Cofee
kék negyed