Élményvásárlás? Hogyan lehet élmény, a vásárlás?

Február első hétvégéjén került megrendezésre a Sysco márka idei első élményvásárlás hétvégéje. Új évi árzuhanás jeligével rengeteg akcióval, kedvezménnyel és ajándékkal kedveskedtünk nektek. Az őszi-téli kollekció csodás darabjait tudtátok megvásárolni, mivel hamarosan már a 2023-as év tavaszi darabjai is megérkeznek a Sysco lakásbutikba.

Ez volt az ötödik olyan esemény, ahol stílustanácsadóként segítettem az ügyfeleimnek válogatni és vásárolni. Soha nem voltatok még ilyen sokan, aminek nagyon-nagyon örültünk. Óriási volt a sürgés-forgás. Remek volt a hangulat és most is mint mindig nagyon jó érzés volt látni titeket, ahogy csodáljátok magatokat a tükörben a szebbnél szebb választott ruhákban és kiegészítőkben.

IMG_7036
IMG_6733

Bármikor van lehetőségetek, előzetes bejelentkezés után eljönni vásárolni, de Élményvásárlás Hétvége is többször megrendezésre kerül évente.
De mi is ez az élményvásárlás? Miért ajánlom nektek a Sysco márkát minden tanácsadáson?

Amikor elkezdtem stílustanácsadóként dolgozni, az jelentette számomra a legnagyobb kihívást, hogy amit elméletben megtanítok nektek a színtípusotokról és a testalkati sajátosságaitokról azt, hogy mutassam meg nektek ott rögtön a gyakorlatban. Amikor közösvásárlásra mentem az ügyfeleimmel a fast fashion üzletekbe mindig egyre csalódottabb voltam, mert vagy egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán sikerült megtalálnom számukra a tökéletes ruhadarabokat. Vagy a szabásvonalban vagy a szín választékban kellett kompromisszumot kötni, a silány minőségről nem is beszélve. Akkor döntöttem el, hogy keresek egy olyan magyar márkát, ahol a színek és a minőség elsődleges és bármely testalkat megtalálja a számára megfelelő ruhákat. Így ismerkedtem meg Vajk Szilvivel a Sysco márka tulajdonosával.

Ma már abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Sysco lakásbutik ad otthont a stílustanácsadásoknak és közösvásárlásoknak, ezért minden alkalommal meg tudom nektek mutatni, hogy milyen az, amikor sem színben, sem szabásvonalban, sem minőségben nem kell kompromisszumot kötni. Szeretném nektek részletesebben bemutatni a Sysco márkát, ezért beszélgettünk Vajk Szilvivel egy kicsit…

IMG_7045

Hogy született meg benned a saját márka ötlete?

„Közel 10 évig stílustanácsadóként dolgoztam, amikor véglegesen megfogalmazódott bennem, hogy nagyon nehéz a 40+ nőknek megfelelő ruhákat találni. Silány a minőség, színben nagyon kicsi a választék és a legtöbb esetben nem megfelelő a szabásvonal sem. A korábban Olaszországból hozott termékeknek is leromlott a minősége, ezért már azokat sem ajánlottam jó szívvel az ügyfeleimnek a lakásbutikomban. Amikor a covid járvány elkezdődött akkor terveztem meg az első kollekciómat, amivel egy nagyon régi álmom valósult meg.
Az első kollekció 2,5 évvel ezelőtt 6-8 modellel indult el és óriási sikere lett az ügyfeleim körében. Teljesen más minőséget, stílust és szabásvonalakat képviseltem, mint a fast fashionban vagy az olasz ruhákban megszokott. Megtaláltam a megfelelő anyagokat és azt a varrodát Magyarországon, akivel a legjobban tudok együttműködni és szépen lassan elkezdtek bővülni a kollekció darabjai, ma már közel 100 féle modell szerepel a Sysco márka kínálatában.”

Hogyan készülnek a ruhák, miből merítesz ötletet a tervezéshez?


„A saját igényeim, hogy az én gardróbomból mi hiányzik, gyakran inspirál. Idén télen például így született meg a Fiona szövetkabát ötlete. Abból az igényemből fakadt, hogy sok midi ruha és szoknya van a kínálatunkban, amit napi szinten viselek, de minden kabátom alól kilóg, ami nem stílusos. Így jött az ötlet, hogy tervezzünk egy klassz szövetkabátot, aminek szép élénk a színe, megfelelő a hossza, nem bolyhosodik ki az anyaga, le van karcsúsítva a fazon, határozott a derékvonala, amivel a kabát is tud egy szép nőies sziluettet adni. 3 különböző modellt terveztem meg, mire sikerült tökéletesíteni és minden paraméternek megfelelt. Az ügyfeleknek pedig a kedvence lett idén télen.”

synaloa blog élmény 2

Mitől lesz élmény a vásárlás?

„Az exkluzív környezet az első lépés. Nem egy zsúfolt plázában, tömegben kell válogatni és próbálni, hanem egy szépen berendezett lakásbutikban, ahova bármikor be lehet jelentkezni privát vásárlásra is, illetve az élményvásárlás hétvégékre. Ezek a rendezvények is szuperek, de teljesen más élmény amikor csak az ügyfél van ott egyedül és én segítek neki mindenben. Csak rá figyelek, úgy ahogy te is a stílustanácsadások alkalmával. Iszunk egy finom kávét és megbeszéljük, hogy mire lenne szüksége. Nagyon jókat beszélgetünk, minden ügyféllel kialakul egy bizalmi kapcsolat. Megbeszéljük a nehézségeiket az öltözködéssel kapcsolatban, hogy mivel érdemes kiegészíteni a gardróbjukat, milyen színre és fazonra lenne szükségük. Sok kérdést teszek fel nekik, hogy teljes mértékben megismerjem őket és felmérjem az igényeiket. Akár alkalomra szeretnének öltözni, akár csak úgy. Mindig felöltöztetem az ügyfeleimet teljes szettekbe. Addig nem is engedem őket a tükör elé, amíg nincs kész az outfit, övvel, ékszerrel, cipővel és táskával. Én a stílustanácsadást az öltöztetésen keresztül képviselem. Mindig megmutatom azt is, hogyan tudja majd az otthon lévő darabokkal kombinálni azt, amit vásárol. Sok ügyfélnek tudok így komplett kapszularuhatárat összeállítani. Sok alapdarab található a kollekcióban, amit a kombinálhatóság miatt szeretnek a legjobban az ügyfelek.”

synaloa blog élmény

Várunk szeretettel mindenkit, akit szeretne stílusosan öltözni és exkluzív környezetben vásárolni.
Előzetes bejelentkezés alapján a hét minden napján jöhettek hozzám is és Szilvihez is.